Pse ne?

Kompania e specializuar në shitje, projektimit dhe inxhinieri në fushën e izolimit dhe punë të riparimit. Membrana është një kompani e re, dinamike dhe me rritje të shpejtë të specializuar në shitje, projektimit dhe inxhinieri në fushën e izolimit dhe punë të riparimit. Cilësia biznesi është konfirmuar nga ISO 9001:2000, ndërkohë që kujdesen edhe për mjedisin me certifikaten ISO 14001:2004 . Nga fillimi kompania ka investuar ne neknologji te reja dhe aplikimin e ... më shume

Akwalastik

image

Material fleksibil per mbeshtjellje hidroizoluese nga polimeri. AKWALASTIK 5,0 është shumë fleksibil, hidroizolim dy-komponentshe rezistent ndaj ujit,në temperatura të ulëta dhe të mesme. Përdoret për banjo, ballkone , tarraca, parkingje, pishina, tanke me ujë, bodrume dhe strukturave të tjera.

Përfitimet
  • Aplikimi i lehtë dhe të shpejtë
  • Mundësia e aplikimit në sipërfaqen ekzistuese
  • Produkti nxhitet direkt ne pllaka qeramike